afscheidshuiskamer Noord

Opbaren, waken, condoleance en afscheid


Opbaren, waken, condoleance en afscheid wordt aangepast aan uw wensen en verloopt in de sfeer die u bij u past.


Als thuis opbaren onhaalbaar is, is de afscheidshuiskamer een natuurlijk alternatief. U kunt er bij de overledene zijn met de vrijheid en mogelijkheden van thuis. De kamers zijn zodanig gelegen dat u volledige privacy geniet. De kamer beschikt over een keuken en toilet. De sfeer en inrichting zijn naar eigen wens aan te passen met bijvoorbeeld eigen schilderijen, foto's en muziek. U kunt er op uw eigen wijze waken, rouwen en afscheid nemen.

De inrichting, sfeer en medewerkers bieden u gelegenheid om in alle rust of in gezelschap van familie, vrienden en belangstellenden toe te leven en te werken naar de dag van de uitvaart. Met onze ervaring inspireren wij u desgewenst bij vormgeven van uw eigen wijze van afscheid nemen.

Zoals een rouwcentrum betaamt, biedt het een sfeer van licht, warmte, openheid en rust. De inrichting en ligging bieden de mogelijkheid aan kleine en grote gezelschappen om met behoud van aandacht en sfeer afscheid te nemen en te condoleren.

Het sfeervolle rouwcentrum is voor bezoekers uit de wijde omtrek met auto, fiets en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Desgewenst wordt u, in overleg, gehaald en gebracht.